top of page

KIKERVIZ is mijn creatief alter ego. Staartzwiepend zwem ik van grafisch ontwerp naar zeefdrukken, van kledij ontwerpen en maken naar haken of breien, van knutselen met mijn
2 koters naar 'knutselen' alleen...  ik ben gewoon graag bezig... daar zit mijn ADHD ongetwijfeld voor iets tussen. Of zoals mijn vader me altijd zegt: "ge kunt dat doen terwijl ge rust".

IMG_6389.jpeg

​Van opleiding ben ik grafisch vormgever, maar het had evengoed interieurarchitect ofmodeontwerper kunnen zijn... Het was geen gemakkelijke keuze, maar ik moest er één maken. En nog altijd ben ik blij met die keuze van toen, de grafische vormgeving vormt mijn hoofdberoep, maar de rest krijg ik gewoon niet uit mijn systeem.

KIKERVIZ is dus eigenlijk de samenvoeging van al mijn wensen en dromen.... bedenken, creëren, handen vuilmaken, mensen blij maken met heel veel moois.... dat is wat ik het liefste doe. Het overgrote deel van de items in de webwinkel zijn handgemaakt door yours truly. Om het aanbod nog wat uit te breiden, doe ik ook beroep op bevriende Belgische ondernemers, zo blijft het hier ook lokaal

terug naar
    hoofdpagina

Standaard loop ik rond op een kleine schoenmaat 37, dus ook milieugewijs probeer ik mijn voetafdruk te beperken. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke  materialen. Onder het moto 'one man's trash is another man's treasure' gebruik ik soms ook gerecycleerde spullen, upcycling heet dat dan tegenwoordig. Heb je zelf nog de overgordijnen van je bomma liggen om bijvoorbeeld een prachtige tas uit te maken, of de flanellen pyjama van opa waaruit misschien wel 2 prachtige pyjama's voor de kinderen kunnen gehaald worden... contacteer me gerust!

zerowaste_logo.png
bottom of page